Rikke & Michael i Osuna (i Sevilla-provinsen)
Home Over Autentical Fincanature Rikke & Michael

AUTENTICAL betekent lokale ervaringen, authentieke landhuizen en dorpshuizen, witte dorpjes, bergen en olijfgaarden.

Wij zijn een deens paar dat in de vroege '90-jaren naar Andalusië is gekomen, waar we ons hart hebben verloren. We werkten daarna als gidsen en na veel gereisd te hebben keerden we voor iets meer dan 10 jaar geleden terug. Sindsdien wonen en werken we hier.

We hebben de oude Andalusische boerderij "El Arpa" in het Merengebied van Malaga gekocht en gerestaureerd. De appartementen verhuren we voor wandelaars, vogelaars, en andere natuurliefhebbers - en we leven hier ook zelf. De belangstelling voor El Arpa was zo groot geworden dat we niet meer voldoende ruimte hadden voor diegenen die een appartement wilde huren daarom zijn we begonnen met behuizing te huren van andere huiseigenaren - dit wordt nu gedaan voor meer dan 5 jaar.

Het begon met huizen in onze regio, maar het verspreidde zich snel naar andere plaatsen in het binnenland, in Andalusië - evenals de kusten. Eerst onze buren, familie, vrienden en kennissen gevraagd of we hun appartementen mochten verhuren. Zij hebben ons aanbevolen bij anderen, waardoor we nu een breed netwerk van huiseigenaren hebben waar we voor een paar jaar mee kunnen samenwerken. hierdoor kunnen we met vertrouwen mooie, schone, veilige en unieke vakantiewoningen voor onze gasten leveren.

Rikke & Michael

Wij horen graag van u:

Naam: Telefoon:

Via welke site / portal heeft u onze website gevonden?

E-mail adres: E-mail nogmaals: (controle)

Vraag: _________Wij danken u! Rikke & Michael

 

Unieke vakantiehuizen

Wij zoeken naar het zeer speciale en unieke in een vakantiehuis. U kunt er dus zeker van zijn dat al onze huizen een aantal van deze kenmerken bezitten:

  • Prachtige locatie
  • Geweldig uitzicht
  • Mooi decor
  • Bijzondere architectuur
  • Andalusische karakter
  • Fraaie terrassen

en dat ze schoon en goed onderhouden.

Nadat u een vakantiehuis geboekt heeft brengen we u in direct contact met de huiseigenaar, zodat u de mogelijkheit heeft om speciale verzoeken en afspraken over de aankomst te coördineren.

 

Onze finca

Het verzorgen het idee van unieke vakantiehuizen van onze finca, waar we al onze energie te steken in het creëren van de perfecte setting voor een heerlijke vakantie in de natuur tussen de bergen en meren.

Het is een meer dan 100 jaar oude boerderij, dus het heeft duidelijk genoeg van het Andalusische karakter en geschiedenis.

De 6 studio's voor 2 personen hebben we voorzien van grote ramen, waardoor ze erg licht zijn. Vanuit uw bed kunt u op het meer kijken. Daarnaast vindt u andere andalusische details, zoals bakstenen keukens met originele schilderijen en aandacht voor detail.

De locatie is perfect gelegen in het centrum van Andalusië met slechts 1 ½ uur naar alle belangrijke steden. Hoewel er geen huis is ontworpen zijn we echter op slechts 4 km van de oude dam met 4 restaurants, camping en veel van het leven.


El Arpa Finca Malaga

El ArpaEl Arpa

Rikke & Michael

Vind hier een aantal van onze unieke en zeer speciale vakantiehuizen:

Rikke & Michael